Kellers debutkamp på plads

Foto: Tv2nord.dk

Blot få uger efter han skrev kontrakt med Team Sauerland er Torben Kellers debutkamp som professionel bokser programsat.

Det bliver lørdag den 17 december at de nu tidligere OL-håb Torben Keller fra Pandrup bokseklub smider trøjen og går i gang med sit nye liv som professionel bokser. Det blev officielt onsdag aften.
- Det er så fedt, først at få kontrakt med Sauerland og nu at komme i ringen så hurtigt. Selvfølgelig er det kort tid efter jeg er blevet professionel, men jeg ser det bare som en ekstra udfordring. Det er min mulighed for at vise publikum i Herning, hvad jeg kan, siger Torben Keller til TV2/Nord.

Det er endnu ikke fastlagt, hvem modstanderen til Torben Keller bliver. Sikkert er det dog, at nordjyden kan få ro og fred til at fokusere på kampen. På forhånd er det de to københavnere Patrick Nielsen og Rudy Markussen der er udset til at få hovedrollerne i det såkaldet Fight Nightstævne der sendes på TV2.

Også en anden nordjyde er efter planen på programmet i Herning. Kasper Bruun er indtil videre ubesejret som professionel bokser, så der er god grund til at starte bilerne og køre mod Herning for de nordjyske bokseentutiaster.

Forsiden lige nu