Foto: Bruno Stagsted

Kendt tv-vært smider tøjet, hvis Hobro vinder medalje

Hobro IK er stadig med i kampen om at vinde bronze i Superligaen, og hvis det lykkes vil tv-værten Ibi Makienok løbe nøgen gennem byen.

Hobro IK fortsætter uge efter uge med at overraske i Superligaen. Søndag vandt holdet for tredje gang ud af tre mulige over Brøndby, og nordjyderne er bare et point fra ligaens tredjeplads.

Bronzemedaljerne kan altså ende om halsen på Hobro-spillerne, og sker det, kan byen se frem til lidt af et særsyn. Hvis Hobro får medaljer, vil tv-værten Ibi Makienok nemlig løbe nøgen gennem byen.

Det lover den tidligere Go' Morgen Danmark-vært på sin Instagram-profil, hvor hun teaser lidt for, hvad indbyggerne i byen kan komme til at se.

JegLøberNøgenNedGennemHobroGådeHvisDeFårMedaljer⚽️🙋😘 tillykke med den sunde mentalitet. @smidtoejet og så kan man jo give sit tøj væk samtidig 🙏

Et billede slået op af IbiMakienok (@planetibi) den 19. Apr 2015 kl. 10:20 PDT

Hobro har i øjeblikket et point op til Brøndby, som indtager tredjepladsen i Superligaen. Der resterer stadig otte kampe, så nordjyderne har fine chancer for at hente de blå-gule fra den københavnske vestegn.

Ibi Makienok er gift med den tidligere Brøndby-spiller Simon Makienok.