LIGE NU:

Kendte i hobetal i Salling

I Salling i Aalborg fik elitesvømmer Jeanette Gray Ottesen, politiker Frank Jensen og energibomben Ole Henriksen besøg af et hold ungdomsreportere.

TV2/NORDs ungdomsredaktion sætter i programmet Raptum fokus på det at være kendt. Både realitystjerner, radioværter og politikere kommer i fokus.

I alt ni 9. klasseelever fra nordjyske folkeskoler knokler løs i efterårsferien, og er godt i gang med optagelserne til deres helt eget program - Raptum, som sendes mandag den 22. på TV2/NORDs egen kanal.

Undervejs i efterårsferien forsøger ungdomsredaktionen at blive klogere på, hvordan det er at være kendt - hvorfor vil man overhovedet være kendt og hvad er fordelene og ulemperne?

Mandag eftermiddag kastede et par af ungdomsreporterne, Nanna Nielsen og Rikke Vestergaard Olesen, sig ud i deres første TV optagelser. Det foregik i Salling i Aalborg, hvor Ole Henriksen gæstede centret for at signere sin nyudgivne bog. Her fik ungdomsreporterne en spændende snak med den altid veloplagte nordjyde, som var omgivet af både kvindelige og mandlige fans.

Elitesvømmeren Jeanette Gray Ottesen, som i 2011 blev kåret som årets sportsnavn og deltog til OL i London i sommers, kiggede også forbi centret i Salling for at give autografer. Hun fik også et lille besøg af TV2/NORDs ungdomsreportere, som var nysgerrige for at høre, hvordan Jeanette Gray Ottesen har oplevet al opmærksomheden efter sin deltagelse i både OL og Vild Med Dans på TV2, hvor hun er aktuel hver fredag.

Men udover den altid energiske Ole Henriksen og TV aktuelle Jeanette Gray Ottesen, så dukkede også selveste Københavns overborgmester, Frank Jensen (S), op i Salling. Han var dog blot på ferie, men gik ikke af vejen for at tale med de to ungdomsreportere Nanna Nielsen og Rikke Vestergaard Olesen om det at være kendt folketingspolitiker.

Se et billedgalleri fra dagen i Salling øverst i denne artikel. Hele Raptum udsendelsen kan ses på TV2/NORDs egen kanal mandag den 22. klokken 20.00.