Foto: Tv2nord.dk

Kenneth Stenild til SønderjyskE

Jagten på spilletid er slut for den tidligere AaB-keeper, som har skrevet kontrakt for resten af sæsonen.

AaB kunne ikke tilfredsstille Kenneth Stenilds ønske om spilletid, og heller ikke i AC Horsens, som han skiftede til i 2009, lykkedes det keeperen at blive førstevalg på superligaholdet. Derfor valgte Stenild og Horsens da også at gå hver til sit i januar, og siden har han ledt efter en ny arbejdsgiver.

Det har nu fået i SønderjyskE, som har hentet keeperen til klubben resten af sæsonen, da førstevalget Nathan Coe er knæskadet og risikerer at være ukampdygtig i flere måneder.

- Det er fortsat usikkert, hvornår Nathan Coe er helt tilbage i kampform. Det er heller ikke til at vide, om der opstår yderligere komplikationer i forbindelse med hans genoptræning. Vi er trygge ved Kenneth Stenild, som nok skal blive en god substitut mellem stængerne. Samtidigt er det også sundt med konkurrence på målmandsposten frem mod de sidste kampe i foråret, siger sportschef i SønderjyskE, Ole Nielsen, til klubbens hjemmeside.

Det er en gruppe tilhængere, som gennem en indsamling har gjort det økonomisk muligt at skrive kontrakt med Kenneth Stenild.