LIGE NU:

Kenneth Stenild vil være 1. målmand i AaB

Jimmy Nielsens exit fra AaB har efterladt et gabende hul på målmandspladsen i AaB. Reservemålmanden er nemlig også rejst, så nu er sportsdirektør Lynge Jacobsen kommet i klemme.

Jimmy Nielsen siger farvel til sine fans. Mens han glæder sig til at rejse til Leicester City i England, så ved han godt, at AaB nu står i en knibe. For få dage siden meldte reservemålmand Casper Jacobsen ud, at han fortsætter karrieren i Island. Dermed har AaB kun den 19-årige Kenneth Stenild tilbage i målet.

- Jeg tror nok, at AaB skal finde en ny målmand. Der er ikke nogen der er uundværlig, men jeg er da godt klar over, at det ikke er det bedste tidspunkt, jeg har valgt, siger Jimmy Nielsen.

Kenneth Stenild er u/20 landsholdsmålmand, men har kun spillet 2. division i Hjørring. Han har selvtilliden i orden, og mener, at AaB skal lede efter en ny 2. målmand, for han vil være første valg i buret.

- Lad os nu se, hvem der skal være første valg, når træningen rigtig går i gang. Jeg tror på mig selv, og det bygger jeg på, at jeg arbejder rigtig hårdt til træning, og jeg synes, at jeg har fået noget hård på brystet i Hjørring, siger Kenneth Stenild.

Men det kan der ikke blive tale om siger sportsdirektør Lynge Jacobsen.

- Kenneth har været lejet ud, og han har udviklet sig meget i Hjørring, men han er for uprøvet til det vi gerne vil, siger han.

Situationen er enhver sportsdirektørs mareridt. Men Lynge Jacobsen har allerede haft de første 12 målmænd og agenter i telefonen.

- Indtil nu har det ikke været nogen henvendelser, der har fået mig til at springe ud i en taxa og køre et eller andet sted hen. Vi forsøger at bevare overblikket, for vi skal ikke tage noget, der ikke er godt nok, siger Lynge Jacobsen.

Men Lynge Jacobsen har tiden imod sig. AaB skal allerede spille den vigtige Toto Cup om en måned.

- Jeg har tid til at tage det roligt?..i hvert fald indtil i eftermiddag, siger sportsdirektøren med et smil på læben, inden han styrter ind af døren, måske for at tale med endnu en målmandskandidat i telefonen.

Hvem der overtager anførerbindet efter Jimmy Nielsen, har træner Eric Hamrén ikke taget stilling til endnu

Emborg Catering, Salgschef, Mikael Vinther

play Nordjysk cateringfirma: - Min telefon er rødglødende

Havnefogeden

play Coronapandemien har givet vind i sejlene til sejlsporten

Erik Bertelsen og historiske fund

TV: Kom med ’Ud ad døren’ – på jagt efter fortidens skatte med metaldetektor

20210416-203855-L_40Mb

Piraterne på guldtogt: Aalborg tabte første DM-finale

Emborg Catering, Salgschef, Mikael Vinther

play Nordjysk cateringfirma: - Min telefon er rødglødende

Havnefogeden

play Coronapandemien har givet vind i sejlene til sejlsporten

Til forsiden

Til forsiden