LIGE NU:

Kent Nielsen: Vi har kvaliteten til at gå videre

AaB har gode kort på hånden, inden de torsdag skal forsøge at spille sig videre i Europa Leauge ude mod portugisiske Rio Ave.

Efter flere rigtig gode præstationer i Europa Leagues gruppespil kan de danske mestrer fra AaB torsdag spille sig videre i Europa, når de møder Rio Ave på udebane.

Det portugisiske mandskab ligger sidst i puljen, og AaB vandt da også det første indbyrdes opgør i Aalborg med 1-0. Derfor er det også en optimistisk AaB-træner, der kigger frem mod kampen.

- Vi er utrolig stolte af, at vi har spillet os i den her situation, hvor vi selv kan afgøre det. Det vil være en mega bedrift, og det er vi meget afklaret omkring. Jeg mener også, at vi helt sikkert har kvaliteten til at gå videre, siger Kent Nielsen.

Inden sidste spillerunde er ukrainske Dynamo Kiev videre med tolv point, mens AaB indtager andenpladsen med ni point. På tredjepladsen er rumænske Steaua Bukarest placeret med syv point, og dermed kan AaB selv afgøre deres videre skæbne.

- Det bliver helt sikkert et lige opgør. Jeg har set en vis kvalitet i Rio Aves trup, og det bliver en stor udfordring for os. Jeg mener dog, at man burde kunne se, at vores egen motivation er større end deres, og derfor kan det sagtens betyde noget i sidste ende, siger Kent Nielsen.

AaB har ikke fået den bedste spillemæssige optakt til kampen, da man kun fik 1-1 ude mod OB i weekenden, og der er også flere spørgsmålstegn i AaB-truppen.

- Vi arbejder på højtryk for at få alle klar, men der er tvivl omkring Rasmus Thelander og Henrik Dalsgaard. Thelander trænede med i dag, men med smerter, og Henrik Dalsgaard fik et spark på sin læg, siger Kent Nielsen.

Kampen spilles torsdag kl.21.05.

Lild Strand

Millionstøtte på vej til Nordjylland: Livet på landet skal forsødes

20210420-120940-L-1920x1280we

play Milepæl: I dag bliver Læsø færdigvaccineret - som de første i Danmark

politibil_med_udrykning_0.jpg

Blotter på spil i Arden

Egholm

Klar til slutspurt: Nu begynder de afgørende forhandlinger om en Egholm-forbindelse

Lild Strand

Millionstøtte på vej til Nordjylland: Livet på landet skal forsødes

20210420-120940-L-1920x1280we

play Milepæl: I dag bliver Læsø færdigvaccineret - som de første i Danmark

Til forsiden

Til forsiden