Foto: Allan Storkborg (Arkiv)

Kent Nielsen: Vi manglede coolness

Der var nordjysk ærgrelse, efter AaB med 1-1 i Aarhus missede chancen for at passere AGF i tabellen.

De havde mindre boldbesiddelse og færre chancer, men alligevel mente AaB-lejren, at de burde være rejst fra Aarhus med bedre end 1-1, som blev slutresultatet i mandagens Superliga-kamp mod AGF.

AaB-anfører, Rasmus Würtz, sagde om den livlige kamp:

- Min forudsigelse af en chancefattig kamp holdt på ingen måde stik. Vi førte med 1-0 indtil sent i kampen, og på den baggrund synes jeg godt, at vi kan være skuffede.

- I glimt viser vi noget rigtig godt spil, og igen så vi, at vi har nogle unge og meget kreative spillere, som er godt på vej, sagde Rasmus Würtz.

AaB havde kort før udligningen en gylden chance for at komme på 2-0, men Jeppe Curth sendte bolden forbi mål, da han på en friløber lobbede bolden over AGF-keeper Steffen Rasmussen.

Lobbet var den friske løsning, men Curth mente selv, at det var den rigtige løsning.

Træner Kent Nielsen var ikke så meget for at give en vurdering af afslutningen, men ærgrede sig selvsagt over den spildte mulighed.

- Det er jo sådan det er, når man er angriber. Du kan blive helten, men du kan lige så let være skurk. Det er de små ting. Men vi kan nok godt sige, at var den blevet sat ind, så havde vi også vundet.

Og selvom AGF havde overvægt af spil og chancer var AaB-træneren lige så ærgerlig som sin anfører.

- Vi var oppe mod et fysisk stærkere hold, men vi har en god del kontrachancer. Lige nu er jeg mest ærgerlig over, at vi ikke vandt. Vi havde en gylden mulighed, men vi manglede coolness, siger Kent Nielsen.