LIGE NU:

Kent Nielsen: Vi ryster ikke på hånden

Efter fredagens nederlag er AaB atter under pres i bunden af Superligaen, men Kent Nielsen er ikke bekymret.

Efter syv kampe på stribe uden nederlag måtte AaB fredag
eftermiddag gå fra banen som tabere, da holdet kun scorede tre mål mod Silkeborgs fire.

- Silkeborg var det bedste hold i dag. De var gode med bolden, og vi havde det svært over for deres bevægelighed. De var ofte på bolden og var farlige omkring vores felt, siger AaB-træner Kent Nielsen.

Træneren vurderer, at AaB med lidt held havde fået point med
fra Silkeborg.

- Vi kunne godt have spillet 4-4. I det sidste kvarter havde vi flest kræfter, og vores indskiftere gjorde det godt, men det lykkedes ikke at få bolden i mål.

Med nederlaget er nordjyderne atter under pres i bunden af Superligaen, hvor der nu kun er tre point ned til nedrykningsstregen. Det bekymrer dog ikke Kent Nielsen.

- Det er skægt. Aviserne har brugt meget print på at skrive os op på en femteplads på det seneste, og nu handler det igen om bunden. Men vi er indstillet på, at det først bliver afgjort til sidst, siger han.

Trods store defensive problemer i kampen mod Silkeborg føler Kent Nielsen ikke, at der er behov for nye tiltag eller ændringer på holdet.

- Vi ryster ikke på hånden. Vi er meget stålsatte omkring at have fuld fokus på de næste kampe mod Sønderjyske og FC København, og så står vi stadig bedre rustet end nogle af vores modstandere, siger han.