Kinesere udspillede dansk badmintonduo

Thomas Laybourn og nordjyske Kamilla Rytter Juhl tabte søndag klart finalen i Super Serie-turneringen Indonesia Open til kineserne Zheng Bo og Gao Ling.

Det danske mixdoublepar Thomas Laybourn og Kamilla Rytter Juhl har aldrig vundet over kineserne Zheng Bo og Gao Ling, og søndagens møde blev heller ikke lykkens gang.

I finalen i Super Serie-turneringen Indonesia Open tabte danskerne klart i to sæt med cifrene 14-21, 8-21 til de stærke kinesere, som blandt andet sidste år vandt All England.

Der var reel klasseforskel på de to par, selvom danskerne fulgte godt med i begyndelsen af kampen. Laybourn/Juhl førte faktisk 13-12 i første sæt, men gik så fuldstændigt i stå. Blot et point yderligere blev det til i sættet, og den kinesiske overlegenhed fortsatte i andet sæt, hvor danskerne blot kunne følge med til stillingen 6-6.

Det klare nederlag fjerner dog ikke indtrykket af en god indsats af det danske par halvanden måned før OL, og de må nu regnes blandt medaljekandidaterne i Beijing.