Kioskrøvere efterlyses

Foto: Nordjyllands Politi

Foto: Nordjyllands Politi

1 af 2

Politiet leder efter to mænd, der søndag morgen røvede en kiosk i Løgstør.

To gerningsmænd bag et røveri i Løgstør søndag 1. juli er fortsat på fri fod, og Nordjyllands Politi efterlyser nu de to røvere.

Røveriet skete søndag klokken 9.06, hvor de to mænd i døgnkiosken i Bredgade i Løgstør truede med en pistol og fik udleveret kontanter og cigaretter.
Herefter flygtede de i ukendt retning fra stedet.

En bil, som menes at være brugt i forbindelsen med røveriet, blev set i Løgstør søndag morgen, to timer inden røveriet. I den sad to personer, der svarer til signalementet på røverne. Bilen blev omkring klokken 11 fundet på en mark ved Lundbyvej, hvor den var forulykket.

Det drejer sig om en blå Peugeot 406 stationcar, som lørdag 30. juni omkring klokken 23.50 blev stjålet i Randers ved et røverilignende forhold. Her truer en mand med en pistol bilens chauffør og passager til at aflevere bilen.

Røverne er sidst set omkring klokken 12 søndag. Her blev tre personer set gående ved Lundby Kirke i Lundby ved Løgstør. To af mændene passer på signalementet fra røveriet.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, dansktalende, mørk i huden, 18-25 år, 170-175 cm, almindelig af bygning, kort brunt hår.
Iført lysegrå hættetrøje m stor skrift "ORIGINAL", hvor bogstaverne "RIGI" var med sort skrift ca. 10 cm. høj, og bogstaverne "ONAL" var meget lyse og ca. 10 cm. høje.
Han bar sorte benklæder, sorte kondisko og hvide handsker. Han bar et hvidt klæde foran underansigtet.

B: Mand, muligvis mulat, 18-25 år, 170 -175 cm, almindelig af bygning.
Iført mørk hættetrøje, sorte benklæder og sorte sko. Bar et hvidt klæde foran ansigtet.

Eventuelle henvendelser kan ske til Himmerlands Politi på telefon 1-1-4.

Forsiden lige nu