Kirsten Moesgaard stiller op til Regionsrådet

Formanden for Støtteforeningen for Vesthimmerlands Sygehus i Farsø, Kirsten Moesgaard stiller op til Regionsrådet ved valget næste år.

Den konservative vælgerforening i Vesthimmerland har opfordret Kirsten Moesgaard til at opstille til valget til Regionsrådet.
Kirsten Moesgaard har stor erfaring i politisk arbejde, blandt andet som medlem af kommunalbestyrelse i den tidligere Farsø Kommune. Hun har også i flere år været formand for Støtteforeningen for Farsø Sygehus. Til daglig driver hun en advokatvirksomhed i Farsø.

- Jeg er glad for opfordringen til at søge valg til Regionsrådet, hvilket jeg hat sagt ja til. Jeg stiller op for at kæmpe for en bevarelse af Farsø sygehus som en del af et nordjysk sygehusvæsen, som leverer en høj kvalitet og service for de nordjyske borgere. Jeg vil dog understrege at jeg i Regionsrådet naturligvis vil arbejde for hele det nordjyske sundhedsvæsen, hvilket efter min opfattelse både indebærer et nyt sygehus i Aalborg og en videreførelse af Farsø Sygehus, siger Kirsten Moesgaard i en pressemeddelelse.

Den endelige opstilling finder sted på et møde som Konservative i Nordjylland holder den 21. marts 2009.