Skoleklasse holdt abefest i Aalborg Zoo. De havde vundet en fest med orangutangerne i en konkurrence hos WWF Verdensnaturfonden. Foto: WWF

Klassefest med orangutanger

En skoleklasse modtog fredag sin gevinst: en klassefest med orangutangerne fra Aalborg Zoo. [size=3] [/size]

Fredag afholdtes der klassefest i orangutang-anlægget i Aalborg Zoo.

4.d fra Kragelundskolen ved Århus havde vundet abefesten som en ekstra gevinst i WWF Verdensnaturfondens skolekampagne "SOS Papua", arrangeret i samarbejde med Børnenes U-landskalender.

Bubber satte gang i festen som DJ sammen med Zoo's rødhårede menneskeaber, og eleverne blev sminket af den professionelle filmsminkør Patrick Leis, der med latexmasker, bodypaint og rødt parykhår, forvandlede hele klassen til en flok orangutanger.

Eleverne havde deltaget sammen med 11.000 andre elever i kampagnen, hvor de som en af konkurrencens seks ugeopgaver skulle tegne et helt nyt orangutanganlæg til Aalborg Zoo. 

I pinsen giver Aalborg Zoo i samarbejde med WWF's børneklub, PandaClub alle gæster mulighed for at opleve orangutangerne på en helt ny måde. Lørdag underholder en gruppe akrobatiske dansere i et forrygende orangutangshow, hvor der bliver serveret langbenede snacks i junglebaren, og man også kan få sig en kold forfriskning, lave en junglekropsolie eller få håret sat som en ægte orangutang.     

Læs mere om arrangementet i Aalborg Zoo på www.pandaclub.dk