02:10

Tom Kristensen og Rasmus Klump var begge smilende, da de havde gennemført Skagen Maraton. Foto: Jesper Lange

1 af 2

Klump og Kristensen til Skagen Maraton

Hvad har en ni dobbelt vinder af Le Mans til fælles med Rasmus Klump? Det kunne tilskuerne til årets Skagen Maraton få at se her i weekenden.

Rekordmange nordjyder var lørdag troppet op på havnen i Skagen, da den fjerde udgave af Skagen Maraton blev sat i gang. 1.500 deltagere løb med på de forskellige distancer.

På den længste rute - maratondistancen - var ingen ringere end den ni dobbelte Le Mans vinder, Tom Kristensen, at finde. Han skiftede Audien ud med løbesko og deltog sammen med vennen Jakob.

Udover den kendte racerkører deltog en anden stjerne også i løbet. Det var ingen ringere end Rasmus Klump, som løb sit første maraton nogensinde.

Når Tom Kristensen deltager ved Le Mans foregår løbet som bekendt henover 24 timer. Inden maratonløbet blev skudt i gang forsikrede Tom Kristensen dog over for TV2/Nord, at det ikke ville tage ham 24 timer at gennemføre maratonløbet.

Se hvor hurtigt Tom Kristensen og Rasmus Klump klarede maratondistancen i aften klokken 19.30 i Sportsministeriet på TV2/Nord.