03:41

Foto: Maja Mohr Mortensen

1 af 2

Knæk Cancer stafet i gang - du kan være med!

Vær med til at samle penge ind. Du kan være med i stafetten, hvor man skal sende TV2 Nords "Knæk cancer" blomst rundt i regionen.

Her på TV2 Nord har vi modtaget Knæk Cancer blomsten, som skal skifte hænder, så mange gange som muligt. På den måde får vi her i Nordjylland samlet en god portion penge ind til Knæk Cancer.

Hver gang blomsten skifter ejer, så skal man tage en selfie med den man overgiver blomsten til og sende det i en sms med teksten NORD til 1234, og så donerer HTH Køkkener 15 kroner til Knæk Cancer. Du kan følge stafetten på: http://cancer.tv2.dk/stafetten

Vores vært Morten Pedholt modtog blomsten klokken 10 søndag formiddag. Dermed er blomsten i vores hænder. Men her skal den ikke være særligt længe. Planen er, at blomsten skal med vores reporter ud i løbet af søndagen. Og her skal blomsten så vandre fra hånd til hånd.

Lørdag 24. oktober skal blomsterstafetterne indsamles, og udbyttet gøres op til brug for aftenens 'Knæk Cancer Live'-show på TV 2.

I alt ti blomsterstafetter sendes rundt i Danmark. Syv fra TV2 Regionerne, og de to resterende stafetter sendes af sted søndag aften i 'Knæk Cancer: Hvem vil være millionær?' og mandag morgen i 'Go' morgen Danmark'.

TV 2 Nord og TV2 Danmark holder Knæk Cancer-uge fra søndag 18. oktober, hvor kanalerne sætter fokus på oplysning om kræft og laver indsamling til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, oplysning, forebyggelse og med at øge livskvaliteten for kræftpatienter og deres pårørende.