LIGE NU:

Knivoffers pung og mobiltelefon fundet

Nyt i sagen om den 59-årige aalborgenser, der blev stukket ned lørdag aften. Politiet har nu fundet mandens pung og mobiltelefon. Ejendelene blev smidt i postkassen på posthuset.

Nordjyllands Politi ved endnu ikke, hvem der har afleveret mandens pung og telefon, men de blev afleveret på posthuset i Algade i Aalborg centrum, oplyser vicepolitikommissær Allan Overgaard til TV2/Nord.

Genstandene blev afleveret mellem klokken 21.00 tirsdag aften og middag i dag. Politiet vil meget gerne i kontakt med den person, der har fundet tingene for at høre, hvor de er fundet og under hvilke omstændigheder.

Samtidig har Nordjyllands Politi ved hjælp af vidner kommet gerningsstedet og tidspunktet en smule nærmere. Vidner hørte omkring klokken 00.10 tumult mellem nogle mænd i porten mellem Kastetvej 47 og 49 - skråt over Asian Bodega, hvor manden et kvarter senere søgte ind og fik hjælp. Det er også blevet fastlagt, at manden forlod Restaurant Tempo klokken 23.15, herefter er han set på en bænk ved Vendelbogade mellem 23.30 og 23.40.

Nordjyllands Politi vil meget gerne høre fra vidner, der har været på Kastetvej omkring midnat lørdag aften, samt den person, der har afleveret manden pung og telefon på posthuset i Algade. Politiet kan kontaktes på telefon 114.