Foto: Per Frank Paulsen

Knivstikker på psyk

Den 55-årige kvinde, der onsdag aften stak en kniv i maven på sin ni år ældre ægtemand, er så rystet over det skete, at politiet har vurderet, at hun ikke skulle fængsles på sædvanligvis i detentionen, men derimod har tilbragt natten på psykiatisk afdeling.

Hverken den 55-årige kvinde eller den 64-årige mand er kendt af politiet, og ifølge ordensmagtens oplysninger, er der tale om et ægtepar fra Aars, der gennem mange år har levet stille, roligt og meget "almindeligt". Kvinden har trofast passet sit job, mens manden ikke længere er på arbejdsmarkedet.

Det var ægteparrets voksne datter, der onsdag aften tilkaldte ambulancen, efter hun opdagede, at forældrene havde været i et voldsomt skænderi. Et skænderi, som ender med at kvinden kort efter aftensmaden, pludselig tager en køkkenkniv og stikker den i maven på manden.

Ægteparrets 20-årig datter og hendes kæreste befandt sig i kælder-etagen af huset, da det blodige skænderi fandt sted.

Den 55-årige kvinde fremstilles i grundlovsforhør i dag, og hun sigtes for forsøg på manddrab. På grund af kvindens psykiske tilstand har hun ikke kunnet erklære sig hverken skyldig eller uskyldig, hun har ifølge politiets oplysninger ikke været i stand til at forholde sig til, hvad der er sket.