Køb dit helt eget hotel

02:10

Hotel i Hirtshals sætter værelserne til salg som lejligheder. Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

I Hirtshals er det nu muligt at købe sit helt eget hotelværelse

Omdannelsen af Hotel Fyrklit i Hirtshals til ejerboliger er så småt i gang. I første omgang sælges lejlighederne med priser startende fra 220.000 kroner som lejligheder med hotelpligt. Men går alt som planen, så vil man i løbet af de kommende år have fuld råderet over lejligheden.

- Vi har store forventninger til dette projekt. Der er både værelser for den person der for eksempel skal bruge det som base i Danmark, mens han måske arbejder i Norge, men også familien der gerne vil have et sted de kan holde weekend uden en masse vedligeholdelse, siger Michael Stilling fra ejendomsmægleren EDC.

Han var for få år siden med til at omdanne et lignende hotel i Blokhus. Her kom der først for alvor gang i salget efter diverse ændringer i regler og lokalplaner var gennemført.

- Priserne bliver ikke lavere end de er nu, så det er nu man skal slå til for at gøre en god handel. Til gengæld skal man så leve med hotelpligten og de ting der følger med et par år endnu. Men vi har allerede flere fremvisninger, så interessen er der, siger Michael Stilling.

Vil man have en 2,5 værelses hotellejlighed med direkte udsigt over havet og klitterne, så kan den i øjeblikket købes for cirka 450.000 kroner. Hvis alt går vel, så er hotelpligten og lokalplanen ændre om 1-2 år oplyser Michael Stilling.

Forsiden lige nu