Køb en hjemmesygeplejerske

Foto: Michael Andersen

Nu kan nordjyder, der ikke mener, den offentlige service er god nok, bestille en privat hjemmesygeplejerske. Et nyt nordjyske firma satser på ældre kunder med pengepungen i orden.

Er du ikke tilfreds med de kommunale serviceniveau, og har du råd, kan du fra i dag købe ekstra hjælp. Det er firmaet Den Private Hjemmesygeplejerske fra Aalborg, der tilbyder pleje og omsorg for alvorligt syge eller døende. Firmaet kan også hjælpe med at holde styr på medicinen og fx et langvarigt behandlingsforløb hos egen læge eller på sygehuset. Firmaet er også klar til at assistere på ferieturen.

Det er Jørgen Bendsen, der selv har mange års erfaring som kommunale hjemmesygeplejerske, der står bag firmaet. Han har kontakt til en række sygeplejersker, som er klar til at rykke ud.

- Jeg har ofte mødt ældre, der har spurgt, om jeg ikke kunne blive lidt længere, men de kommunale hjemmesygeplejersker har jo ikke altid den nødvendige tid. Der er en køreliste man skal igennem, siger Jørgen Bendsen.

Han mener, at hans firma er det første af sin slags i Nordjylland. Han understreger, at tilbuddet skal ses som et supplement og ikke en konkurrent til det offentlige tilbud.

Forsiden lige nu