LIGE NU:

Kølig AaB-træner før Coruna-kampen

Magnus Pehrsson står foran sin største internationale udfordring når AaB onsdag aften spiller UEFA-kamp.

Han var ikke meget for at kalde det en eksamen, men AaB-træner Magnus Pehrsson var ikke sen til at erkende, at Uefa Cup-kampen mod Deportivo La Coruña er hans klart største prøvelse.
- Som træner er det absolut min største udfordring, det kan der ikke være nogen tvivl om. Jeg har haft nogle store udfordringer som spiller også, men som træner er det det største, jeg har været med til indtil videre, sagde Magnus Pehrsson efter et veloverstået pressemøde tirsdag i Aalborg.
Den 32-årige svensker virkede dog på ingen måde nervøs eller tynget over, at hans første officielle opgave i AaB bliver et vigtigt Uefa Cup-opgør.
- Sådan er det bare. Jeg har vidst, at der ventede os en 1/16-finale i Uefa Cuppen. For to måneder siden vidste jeg, at det blev Deportivo. Jeg ser det som en utrolig spændende udfordring, lød det fra Pehrsson.
Svenskeren, der var ulasteligt klædt i lysegråt jakkesæt, virkede rolig og koncentreret et døgn før styrkeprøven med det spanske mandskab. Pehrsson blev tirsdag aften præsenteret for et presseopbud af de større i Aalborg, men havde ingen problemer med at håndtere det stigende pres fra den kant forud for opgøret mod Deportivo La Coruña.
Sportschef Lynge Jakobsen, der fra afstand overværede sin træners præstation i rampelyset, var ikke i tvivl om, at svenskeren leverede en klart godkendt indsats.
- Jeg er meget tryg ved Magnus. Han har noget power, han tror på sig selv og de idéer, som han står for. Jeg er sikker på, at han ikke er nem at vælte, sagde sportschefen.
Mens Magnus Pehrsson ikke havde noget imod at tale om sin egen rolle i AaB, var han dog noget mere sparsom, da det gjaldt spørgsmål om hans startopstilling til onsdagens Uefa Cup-opgør. Flere forsøg på at få svenskeren til at remse et par navne op blev fejet til side.
- Du får ikke noget at vide i den retning, lød det bestemt fra Pehrsson.
Der har formentligt også været lidt at tænke over for svenskeren, der må konstatere, at nøglespillere som Jeppe Curth og Kasper Risgård ikke holder til at spille 90 minutter mod Deportivo La Coruña. Begge spillere er dog med i truppen, hvilket svenskeren betegner som positivt.
- Det er fint nok, for få uger siden var vi jo usikre på, om de overhovedet kunne være med, konstaterede Magnus Pehrsson, der trods skadesproblemer har en klar forventning om, at AaB kan løfte opgaven mod Deportivo La Coruña
- Et godt resultat er, at vi vinder kampen og holder nullet. Det vigtigste er at holde nullet, det indebærer også, at jeg mener, at 0-0 kan være et fornuftigt resultat, sagde svenskeren.
AaB's forventede startopstilling (4-5-1): Karim Zaza - Kasper Bøgelund, Michael Beauchamp, Kjetil Wæhler, Michael Jakobsen - Thomas Enevoldsen, Andreas Johansson, Thomas Augustinussen, Caca, Anders Due - Jeppe Curth.
/ritzau/

Line Vanggaard Pedersen

Byrådsmedlem bliver løsgænger: Skuffet "Line landmand" forlader sit parti

Elena Sadiku

Fortuna styrker talentudvikling: Tidligere ungdomslandstræner skal skabe fremtidens ligaprofiler

150121_Mikele_Volpi

play Horesta vil åbne restauranter for vaccinerede borgere - nordjysk restauratør vil ikke

Virtuel rundvisning - Ranum Efterskole College

Efterskole kan ikke vise kommende elever rundt på grund af corona - nu har de fundet en løsning

Line Vanggaard Pedersen

Byrådsmedlem bliver løsgænger: Skuffet "Line landmand" forlader sit parti

Elena Sadiku

Fortuna styrker talentudvikling: Tidligere ungdomslandstræner skal skabe fremtidens ligaprofiler

150121_Mikele_Volpi

play Horesta vil åbne restauranter for vaccinerede borgere - nordjysk restauratør vil ikke

Til forsiden

Til forsiden