Seneste nyt:

Kom helt tæt på politikerne: Sådan dækker vi Folkemødet på TV2 Nord

Torsdag skydes årets Folkemøde på Bornholm i gang. I år er temaet FN's Verdensmål - og TV2-regionerne har en fælles scene, som vi sender fra alle dage.

Mere end 100.000 mennesker samles hen over de kommende fire dage på Bornholm til demokratifestivalen Folkemødet.

Her er der rig mulighed for at komme helt tæt på de kendte politikere og partiledere, som har spillet hovedrollerne under det netop overståede Folketingsvalg.

Ialt møder mere end 1.100 politiske partier, foreninger, virksomheder og interesseorganisationer op for at diskutere med borgerne - på vaskeægte demokratisk manér.

Og så uddeles Dialogprisen på Folkemødet til den politiker, der i løbet af året har været bedst til at lytte og gå i konstruktiv dialog - i år er det for syvende gang.

Få alt det bedste på TV2 Nord

Her på TV2 Nord sikrer vi naturligvis, at du kan komme helt tæt på alle de vigtigste begivenheder. 

Sammen med de øvrige TV2-regioner inviterer vi til debat med Folkemødets vigtigste aktører på vores helt egen scene 'Folkescenen'. Her kan du blandt andet opleve oplæg og debatter omkring krænkelseskultur og humor som politisk våben.

Vi har også vores egen TV2 Nord-reporter med til Folkemødet, som vil opsnuse alle de bedste historier til dig - og levere dem til alle vores platforme - både TV, tv2nord.dk, Facebook og Instagram.

Vi følger blandt andet den nye formand for Danske Skoleelever Thea Enevoldsen, der for første gang skal lære det politiske liv at kende helt indefra.

Så følger vi også Brønderslev Forfatterskole, der på Folkemødet sætter fokus på ensomhed og på, hvordan litteratur og dét at skrive kan hjælpe ensomme unge. 

Vi følger også i hælene på Vrå Højskole, der skal debattere og feste med landets øvrige højskoler og ungdomspartier på Folkemødets hovedscene. 

Og derudover opsnuser vi selvfølgelig de bedste nordjyske historier og snakker med nordjyder, der er draget til klippeøen for at se demokratiet udfolde sig.

Sådan sender vi fra Folkemødet

Du kan se det komplette program for alle dage på Folkemødet 2019 lige her.

Om Folkemødet 2019

 

20211105-123328-L_14Mb

Russisk skib kan ikke længere tilbageholdes ved Skagen

def_thumb,50_percent

play Coronasmitte: Julian og 145 andre børn er sendt hjem fra Muldbjergskolen

Politi

Blotter på spil i Frederikshavn

tv2 vejret

play Snevejret fortsætter på en blæsende onsdag

20211105-123328-L_14Mb

Russisk skib kan ikke længere tilbageholdes ved Skagen

def_thumb,50_percent

play Coronasmitte: Julian og 145 andre børn er sendt hjem fra Muldbjergskolen

Til forsiden

Til forsiden