Hans Jørgen Eriksen er auktionsleder i weekendens antikmesse på Børglum Kloster

Kom ud med dit retro guld

På Børglum kloster kan du i weekenden få vurderet dine antikviteter og retro ting.

Hvor meget er den gamle skænk i teaktræ i garagen egentlig værd? Og kan man overhovedet sælge de porcelænsplatter, der blev taget ned for et par år siden? Er det sådan nogle ting, du går og spekulerer på, så er det i weekenden, du skal forbi antikmessen på Børglum kloster.

For her er der antikmesse, hvor vurderingseksperter fra Holstebro Auktioner i løbet af lørdag eftermiddag vurderer alle mulige ting. Det eneste, det koster, er en entrebillet til antikmessen.

Antikmessens stande kommer fra hele landet og har nøje udvalgte genstande med. Det er mulighed for at få en god handel i standede med antikviteter og retro ting fra hele landet.

Som noget helt enestående er der også mulighed for at få vurderet mønter og rav, da der kommer hele fire vurderingseksperter til Børglum kloster.

Vurderingsholdet består af, Casper Hansen, Finn Andersen, Lisbeth Eriksen og undertegnede Hans Jørgen Eriksen. Alle eksperterne er garvede veteraner, der alle har 20-30 års erfaring inden for auktionsbranchen. Frimærker kan dog ikke vurderes på dagen.