Kommunaldirektør afskediget

Kommunaldirektør Bo Nielsen i Mariagerfjord Kommune er i dag blevet afskediget, efter at have været fritaget for tjeneste i to uger.

Efter klager fra to medarbejdere blev kommunaldirektøren i Mariagerfjord Kommune, Bo Nielsen, for to uger siden fritaget for tjeneste. Nu er han så blevet afskediget. Kommunaldirektørens faglige organisation og kommunen har indgået en fratrædelsesaftale.
Afskedigelsen kommer, efter de to ansatte klagede til deres faglige organisationer over kommunaldirektør Bo Nielsens ledelsesmæssige adfærd. Klagerne handlede om sexchikane og trusler.

- Personligt er jeg meget ked af det. Jeg satte stor pris på Bo. Han er både kompetent og dygtig. Men jeg er nødt til at agere, når der opstår ledelsesmæssige problemer, og det har jeg gjort, siger borgmester i Mariagerfjord Kommune, Hans Chr. Maarup (S).
Byrådet vedtog fratrædelsesaftalen på et møde torsdag. Ifølge aftalen fritages Bo Nielsen endeligt for tjeneste med virkning fra den 1. april, mens han fratræder den 31. december. Han får løn året ud og derefter går han på pension. Indtil der er fundet en afløser for kommunaldirektøren, overtager den øvrige direktion hans opgaver.

Forsiden lige nu