Kommune holder øje med glasskår-gerningsmænd

01:49

Det er bunken af glasskår, som Bente Stevn på få minutter søndag eftermiddag har samlet op fra stien i skoven, hvor mange lufter hunde Foto: Henriette Maj Pedersen

1 af 2

Glasskår i hundeskoven ved Dall Villaby skal undersøges.

Efter TV2/Nord i søndags fortalte om hundeejeres mistanke om, at gerningsmænd helt bevidst smider glasskår ved det populære hundeluftested ved Dall Villaby for at chikanere hunde og deres ejere, vil Aalborg Kommune nu undersøge, om der er tale om tilbagevende hærværksmagere.

- Nu vil vi lige forsøge at spørge komme til bunds i det her. Det er klart, at hundeskovene er til for, at man kan gå der med sine hunde, og det skal være uden, de risikerer at komme til skade. Vi tager nu derud for at se, om vi kan konstatere det sammen, og hvis vi kan det, vil vi være klar med en øget indsats, siger Hans Tophøj, der er afdelingsleder ved kommunens entreprenørafdeling.

Hundeejere, der har deres daglige luftetur i skoven, fortalte i søndags, hvordan de dag efter dag må samle flere stykker skarp glasskår sammen. Du kan se indslaget øverst i artiklen.

Forsiden lige nu