LIGE NU:

Kreditkort lænset for 180.000

To tyve stjal Linda Jensens kreditkort. De nåede at hæve 180.000 kroner på kortet.

Linda Jensen havde handlet, som så mange gange tidligere, i Superbrugsen i Dronninglund. Men torsdag i sidste uge havde hun ikke sit kreditkort med hjem igen.

Uden Linda Jensen opdagede det, lykkedes det nemlig for to tyve at aflure koden og stjæle kortet. Linda Jensen fandt først ud af det et døgn senere.

- Jeg står og skal bruge kortet, og så er det væk. Og så bliver jeg nok klar over, at der er noget galt, så jeg kører hjem og går ind på computeren, og så kan jeg se, at min konto næsten er i bund, siger Linda Jensen.

I løbet af ét døgn havde gerningsmændene nået at hæve 180.000 kroner på Linda Jensens kort.

- Der var tre sider med ene røde tal på, som der var blevet hævet. Jeg havde det forfærdeligt. Jeg havde ondt i hovedet, og tænke; det kan ikke passe, det kan bare ikke passe, siger hun.

På overvågningsbilleder fra Superbrugsen har hun efterfølgende set, hvordan to rumænere følger efter hende igennem butikken og lurer, imens hun betaler.

- Jeg havde ikke skænket dem en tanke. Jeg kan godt se nu, at de har fulgt efter mig, men det opdagede jeg ikke på det tidspunkt, siger hun.

Overvågningsbillederne fra butikken har betydet, at Nordjyllands Politi har anholdt en 34-årig mand i sagen. Den rumænske mand blev i dag varetægtsfængslet i fire uger.

- Det har jeg det rigtig godt med, for jeg synes, at det er forfærdeligt at tænke på, at de skal more sig for mine penge. Selvfølgelig var det forfærdeligt at miste pengene, men jeg synes også det var forfærdeligt, hvis de skulle sidde og godte sig over, at de har snydt mig, siger Linda Jensen.

Linda Jensen mister ikke sine 180.000 kroner, da hun får pengene erstattet.

Politiet leder stadig efter medgerningsmanden.