LIGE NU:

Krigeren bliver i Aalborg. Landsholdet?

Sådan lød mandagens gode ishockeynyhed i Aalborg, hvor AaB Ishockey kunne offentliggøre en ny treårig kontrakt med publikumsyndling og landsholdsspiller Bo Nordby.

AaB og Rødovre
Den 28-årige nordjyde har forhandlet med både AaB og Rødovre - sidstnævnte som følge af en mulig optagelse på Politiskolen i København. Men han valgte altså at sætte sin underskrift på en ny kontrakt med AaB.

- AaB er min klub. Jeg har altid spillet der, og det er der, jeg helst vil være. Stor cadeau til både AaB og Rødovre, ingen af dem har presset mig til at tage en beslutning nu, det gjorde jeg for min egen skyld, for det fylder meget. Nu er beslutningen taget, og så er der en ting mindre at tænke over, siger Bo Nordby.

Håber på Politiskolen
Han håber fortsat på at blive optaget på Politiskolen og regner med at få svar i juni. Kommer han ind, så kommer han til at lære Aalborg Lufthavn rigtig godt at kende.

Flyver frem og tilbage
- AaB har været meget fleksibel og er gået med til, at jeg får et værelse i København og flyver frem og tilbage et par gange om ugen for at kunne træne med.

Træning i hovedstaden
Havde AaB forlangt, at jeg skulle være til alle træninger, havde det været udelukket, siger Bo Nordby, der på egen hånd har lavet en aftale med en 1. divisionsklub i hovedstadsområdet, hvor han kan holde formen ved lige de dage, han ikke flyver hjem til Aalborg.

Praktik i Aalborg?
Men hele planen forudsætter, at han kommer ind på Politiskolen, hvor han så håber, at han efter ni måneders skolegang i hovedstaden kan få halvandet års praktik hos ordensmagten i Aalborg, inden ni måneder mere på skolebænk og flysæde.

Farvel til landsholdet
Et travlt program, som formentlig vil betyde farvel til landsholdet.
- Lysten er der, men jeg tror ikke, jeg kan blive ved med at forsvare at fortsætte på landsholdet over for familien, hvis jeg går i gang med en uddannelse og samtidig spiller med i ligaen. Så det kan meget vel betyde et farvel til landsholdet i hvert fald i denne omgang, hvis jeg kommer ind. Jeg har to børn, jeg ikke vil tilsidesætte for landsholdet, siger han.

Bliver i Aalborg
Kommer han ikke ind på Politiskolen, bliver han i Aalborg, hvor hans kone og parrets to børn under alle omstændigheder bliver boende. Men planen om at begynde en karriere uden for isen, den bliver også realiseret, hvis politiet vender tommelfingeren ned. Om Nordbys plan B også er for omfangsrig til at levne tid til landsholdet, er umuligt for ham at svare på endnu.

AaB glæder sig
I AaB Ishockey afventer man ligeledes politiets dom, imens man glæder sig over Nordbys underskrift.

- Bo er en ledertype, der går forrest både på og uden for isen. Samtidig kan vores unge spillere lære meget af hans rutine og erfaring, ligesom vi selvfølgelig altid er glade for at have lokale spillere af høj kvalitet i spillertruppen, siger AaB's sportsdirektør Ole Nielsen

Michael Simonsen

Teaterfyring: Produktionschef anker byretsdom

retten i aalborg

play Kvinde sigtet for at stikke ekskæreste med kniv: Blev sur over, at han kom for sent til aftensmaden

40_percent

play Metropol er for stort til at åbne nu: - Det er vi rigtig frustrerede over

1736026_100713_web_strand_trygfonden,_livreddere_0

Lækket aftaleudkast: Her er den foreløbige plan for sommerrejser ind og ud af Danmark

Michael Simonsen

Teaterfyring: Produktionschef anker byretsdom

retten i aalborg

play Kvinde sigtet for at stikke ekskæreste med kniv: Blev sur over, at han kom for sent til aftensmaden

40_percent

play Metropol er for stort til at åbne nu: - Det er vi rigtig frustrerede over

Til forsiden

Til forsiden