Kriseramte ADH henter forstærkning

Signe Sjølund Pedersen skal fra næste sæson hjælpe med at vende ADHs sportslige nedtur. Foto: Michael Kragmann

Det lykkedes søndag eftermiddag hajerne fra Aalborg at hive to point hjem, da de bankede KIF Vejen på hjemmebane i Gigantium. Sejren ændrer imidlertid ikke på, at Aalborg DH er en klub i krise - seks skadede spillere og en placering i bunden af ligaen.

Det blev til en sejr på 23-21 - efter en tæt kamp, hvor der på intet tidspunkt var mere end tre mål til forskel.

- Jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg er. Endelig vinder vi en kamp, siger bagspiller Trine Jørgensen.

Sejren er kun klubbens fjerde ud af i alt 13 spillede kampe. Meget apropos var der derfor pressemøde inden dagens kamp. Her kunne klubben blandt andet præsentere en ny spiller, der fra næste sæson skal være med til at vende den sportslige nedtur.

Hun hedder Signe Sjølund Pedersen. Hun er kun 18 år gammel, men har allerede gjort karriere i både Roskilde Håndbold og på U19 landsholdet.

- Jeg har det rigtig godt med at skulle op at spille i Aalborg DH. Det er en fremtidsklub, og jeg håber virkelig, jeg kan komme op og udvikle mig rigtig godt her, siger Signe Sjølund Pedersen, som er bagspiller.

- Jeg synes, alle andre eksperter har udtalt, at hun er en af Danmarks største talenter pt., og også en af dem, vi skal kigge meget nært på i fremtiden, siger ADHs administrerende direktør, Jan Hansen.

Forsiden lige nu