Patrik Näsfors stripperkampagne blev stoppet

Kristendemokrat fik fire stemmer

Kristendemokraten fra Nordjylland Patrik Näsfors ved, at han i hvert fald har opbakning fra tre andre nordjyder. Men han fik landets dårligste personlige stemmetal.

34-årige Patrik Näsfors stemte på sig selv ved valget den 15. september. Nu, hvor de personlige stemmer er talt op, er det blevet til fire stemmer i alt.

Patrik Näsfors siger, at han ikke ved, hvem det er, der har har stemt på ham, men at han er glad for opbakningen.

Det var en nul-løsning på valgkampen, som ikke er slået igennem, forklarer den svenske IT-medarbejder, der har boet 13 år i Danmark. Kristendemokraternes kandidat valgte nul plakater og nul vælgermøder.

Først troede kandidaten fra Aalborg, at han kun havde fået to stemmer i alt, men nu har det vist sig, at han også har fået to stemmer i Hjørring.

- Med den eksponentielle fremgang, så stiller jeg helt sikkert op ved næste valg, siger Patrik Näsfors til TV2 Nord. 

Et forsøg på at profilere sig på sin hjemmeside ved at smide tøjet, blev stoppet af partiet. Hvem ved? Det havde måske givet flere stemmer til den 34-årige Kristendemokrat.

De 4 stemmer er det dårligste personlige resultat af landets 804 kandidater, næstdårligst er en anden Kristedemokrat Leif Thyssen i Københavns omegn som fik 8 stemmer. Tredjedårligst gik det for en uafghængig kandidat i København, Morten Versmer, der fik 10 stemmer.