Foto: Kongehuset

Kronprinsen besøger de nordjyske kyster med Mikkel Beha Erichsen

Kronprins Frederik skal de næste dage sejle med familien Beha Erichsen til flere nordjyske destinationer. Kronprinsens tur starter på Hirsholm.

Kronprins Frederik er gået ombord på familien Beha Erichsens båd Wallenberg. Her skal han i nogle dage være en del af besætningen, mens skibet besøger de nordjyske kyster. Det skriver Kongehuset på Instagram.

Mikkel Beha Erichsen er i øjeblikket igang med optagelserne til det, der skal blive til programmet Kurs Mod Danske Kyster. Alle planer om at tage på eksotiske eventyr med skibet Havana blev nemlig lagt på is, da corona-epidemien ramte Europa, så Havana kom aldrig længere end til Spanien, før kursen blev rettet mod Danmark.

Hvilken rolle kronprinsen får ombord på skibet, og hvor længe han skal være ombord, oplyser kongehuset ikke - og det har ikke været muligt for TV2 Nord at få kronprinsens tur i det nordjyske uddybet.

Men sikkert er det, at skibet Wallenberg i skrivende stund ligger for anker ved Hirsholm ud for Frederikshavn. Og hvilken kurs kaptajn Beha Erichsen herefter udstikker, må vi allesammen vente med at se til programrækken får premiere på TV2 - og det er allerede 9. juli klokken 20.

Skibet Wallenberg er sat i stand på Jobi Værft i Strandby, som TV2 Nord besøgte i sommeren 2018 i forbindelse med byggeprojektet Wallenberg - et indslag du kan se herunder:

02:57 Luk video