Kuhn vil - måske - skifte ud

Allan Kuhn overtager midlertidigt cheftrænerjobbet i AaB. Han kan og vil ikke svare på, hvorfor samarbejdet med Bruce Rioch måtte ophøre.

Allan Kuhn begynder fredag i sit nye virke som cheftræner i AaB. Det er en udfordring, som han føler sig klædt på til, og som han også har påtaget sig, fordi han gerne vil hjælpe klubben. Men han er ikke meget for at gå ind i, hvad det er for uenigheder, der har ført til, at Bruce Rioch torsdag blev fyret som træner.

- Det andet kan jeg ikke svare på. Men jeg har personligt haft et godt samarbejde med Bruce, siger han til Ritzau.

Der har været meget kritik af Riochs manglende vilje til at lave udskiftninger. Adspurgt om det vil ændre sig med den nye træner, siger Kuhn:

- Det kan jeg heller ikke svare på, men det får I at se, når vi begynder at spille, forklarer han.

Allan Kuhn går ikke rundt med nogle umiddelbare ambitioner om at beholde jobbet efter nytår.

- Der er lavet en aftale for resten af efteråret, og det er jeg totalt afklaret med. Jeg vil gerne en dag være cheftræner, det har jeg aldrig lagt skjul på, men jeg har det fint med min aftale med AaB om, at jeg er assisterende træner.

Planen har hele tiden været, at Kuhn også skal være assistent for den nye cheftræner, der kommer til AaB efter nytår. Resten af efteråret får Kuhn ITU-træner Poul Erik Andreasen som sin assistent.

/ritzau/