LIGE NU:

Kun 17 spillere i Jetsmarks trup

Der er blot 17 spillere i Jetsmarks førsteholdstrup. Træner Henning Yde tager situationen med ro, men er åben for at få nye spillere til klubben. Det skriver bold.dk.

2. divisionsklubben Jetsmark har fået en enkelt ny spiller i vinterpausen. Til gengæld har de mistet fire spillere, og det betyder, at klubben i øjeblikket blot råder over 17 førsteholdsspillere. Træner Henning Yde Pedersen tager situationen med ro, men erkender, at det er lige i underkanten.

- Den er blevet mindre. I øjeblikket er vi vel 17, og det er i underkanten, men det er jo heller ikke 1. februar endnu. Der er jo lang tid til turneringen starter, så det ser vi ikke som noget problem, siger Henning Yde Pedersen til bold.dk.

Alligevel er det ikke sikkert, at klubben henter flere spillere, fortæller træneren.

- Vi er da altid åbne overfor noget, hvis der kommer noget dumpende. Men det er ikke sådan, at vi skal have noget. Vi har en god trup. Den er ikke så stor, men det er en god trup. Vi vil selvfølgelig være lidt sårbare overfor skader, og vi håber da også at den bliver lidt større inden sæsonen går i gang igen, siger Henning Yde.

Aktuelt er der dog ingen forhandlinger med spillere i gang ligesom klubben ikke har nogen spillere til prøvetræning. Henning Yde fortæller, at man kigger sig om.