Foto: Per Frank Paulsen

Kun få spor i rambuksag

Politiet har ikke meget at gå efter i forbindelse med opklaringen af nattens rambuktyveri mod en guldsmed i Hadsund.

En stjålen rendegraver blev i nat brugt til at skaffe ukendte gerningsmænd adgang til en guldsmed i Hadsund. Selvom butikken er videoovervåget, er der ikke mange spor at gå efter politiet, der håber, at vidner til nattens indbrud kan hjælpe dem nærmere en opklaring af sagen.

Lokalpolitiet i Himmerland har i løbet af dagen blandt andet set videomateriale igennem fra butikkens overvågningskameraer, men optagelserne er af så dårlig kvalitet, at det ikke kan bruges til at identificere gerningsmændene. De kan dog bekræfte, at der er tale om mere end en gerningsmand, siger vicepolitikommissær Johan Nielsen fra lokalpolitiet Himmerland.

- Vi håber, at der er nogen, der har set noget, og at de, som sagen nu kommer frem, henvender sig til os, siger Johan Nielsen.

Indehaveren af guldsmeden har oplyst til politiet, at gerningsmændene er sluppet væk med smykker for omkring 200.000 kroner.

En patruljebil, der blev sendt til stedet kort efter rendegraveren havde brudt facaden op, mødte på vej til Hadsund en mørk bil med store fælge, der kørte væk fra Hadsund i høj fart. Patruljebilen satte efter, men den mørke bil forsvandt i Hobro.