01:52

Foto: Nicolai Styrishave

1 af 2

Kusk præsenteret i FC Hjørring

Den tidligere Blokhustræner skal de næste to år stå i spidsen for FC Hjørring.

Rygterne har længe svirret, og onsdag kunne FC Hjørring så endeligt bekræfte, at Søren Kusk bliver ny træner i 1. divisionsklubben. Han blev præsenteret på et pressemøde onsdag eftermiddag. Søren Kusk har lavet en toårig aftale med FC Hjørring.

- Jeg glæder mig til at komme i gang og være med til at udvikle holdet. Det er et gunstigt tidspunkt. Fokus har tidligere været på økonomien, men nu håber jeg, at fokus i stedet kan blive på spillet, siger den nye Hjørringtræner til TV2/NORD.

Men Søren Kusk, som kommer til klubben efter to sæsoner i spidsen for Blokhus FC, var ikke den eneste nye mand, som blev vist frem på pressemødet.

I alt kan FC Hjørring præsentere aftaler med syv nye spillere for den kommende sæson. En af dem er Mads Jessen, som kommer til klubben fra SønderjyskE, og som er en spiller, den nye træner ser frem til at arbejde med.

- Han er en boldspillende midtbanespiller, som kan være med til at ændre den måde, vi spiller på. Og så har han en god ballast, blandt andet i kraft af flere U21-landskampe, siger Søren Kusk.

Også Jesper Blicher, som var en del af den talentfulde årgang '88 i AGF, og som sidenhen har spillet i Næstved, AB og FC Fredericia, er ny mand i Hjørringtrøjen.

- Han har haft en lang skadesperiode, som han forhåbentlig er kommet helt over. Han er en god offensiv og gennembrudsstærk spiller, siger Søren Kusk.

Her er de nye spillere:

Mathias Schlie, tidligere Fredericia.
Mads Østergaard, bliver rykket op fra Hjørrings egen ungdomsafdeling.
Alexander Ludwig, tidligere FC Midtjylland.
Christian Overby, tidligere Blokhus.
Mike Jones, tidligere New York Red Bulls
Mads Jessen, tidligere SønderjyskE
Jesper Blicher, tidligere Fredericia.
Og så har FC Hjørring forlænget kontrakten med de to målmænd, Karim Zaza og Mads Ålestrup.