Kvinde forsvundet siden fredag

Foto: Privatfoto

Politiet ved den forsvundnes bopæl. Foto: Thomas Gaardsmand

1 af 2

En 79-årig kvinde har været forsvundet fra sin lejlighed siden fredag.

Familien til den 79-årige kvinde har ikke kunne få fat på hende siden fredag, og derfor har de nu efterlyst hende ved politiet.

Nordjyllands Politi er på bar bund i sagen. Edith Rudolph, som den forsvunde kvinde hedder, har nemlig glemt sin telefon i lejligheden, og derfor kan man ikke spore hende.

- Det er familien, der savner hende, og da vi kommer op i lejligheden, ser det ud som om, at hun sidst har været der fredag, og derfor formoder vi, at hun er forsvundet fredag. Vi fik først efterlysningen sent i går aftes, så her fra morgenstunden vil vi finde ud af, hvordan vi skal gribe sagen an, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Aage Pedersen.

Kvinden bor alene på Stationsmestervej 158 i Aalborg SV. Hun har begyndende demens. Hun er dansk, almindelig af bygning, ca. 160 cm høj, hun har gråt kort hår og bærer briller med stålstel. Hun har en lidt ujævn gang, da hun har dårlige hofter. Det vides ikke, hvad tøj kvinden har haft på, da hun forsvandt. Hun er muligvis kørt på en sort damecykel med kurv enten foran eller bagpå, desuden har cyklen også frakkeskånere.

Har man oplysninger i sagen, skal man kontakte Nordjyllands Politi på 1-1-4.

Forsiden lige nu