Foto: Thomas Gaardsmand

Kvinde voldtaget efter bytur

En ung kvinde blev voldtaget af to mænd efter en bytur natten til søndag.

En 22-årig kvinde blev voldtaget af to mænd, som hun havde mødt i en taxa efter en bytur i Jomfru Ane Gade. Det anmeldte hun til politiet søndag aften.

Voldtægten er ifølge den 22-årige kvinde sket i Aalborg Øst mellem klokken fire og syv søndag morgen. Hun havde mødt tre somalisk udseende mænd, som hun aftalte at dele en taxa med, men i stedet for at blive kørt hjem, endte hun i en lejlighed i Aalborg Øst, hvor hun blev voldtaget af to af de tre mænd.

Efter voldtægten søgte pigen hjælp hos en ældre mand i et nærtliggende rækkehus, men han ville ikke hjælpe hende, fortæller vicepolitikommissær Torben Asmussen fra Nordjyllands Politi.

De to mænd beskrives begge som mellem 18 og 30 år. Den ene er almindelig af bygning. Han er omkring 175 cm høj, har skæve tænder og udstående øjne. Han blev kaldt Muhammed Ali.

Den anden beskrives som tynd, 165 cm høj og med skæve tænder. Han blev kaldt Muhammed. Begge bar kasket.

Nordjyllands Politi vil gerne i kontakt med den ældre mand, som pige søgte hjælp hos. Politiet vil også meget gerne i kontakt med taxachaufføren, som kørte turen fra Jomfru Ane Gade til Aalborg Øst.

Han kørte i en sølvgrå Mercedes og han beskrives som en dansk udseende 20-årig mand.