Læk i varmeledning fundet

Skørping varmeværk har fundet en større læk i en varmeledning med hjælp fra forbrugerne.

Torsdag opdagede Skørping varmeværk en større læk, der betød, at værket mistede 30-35 kubikmeter vand i døgnet. Det var med hjælp fra forbrugere, at varmeværket fik lokaliseret lækken.

- Vi er meget taknemlige for, at forbrugerne er med til at lede os på sporet af sådan noget. Det kan være, at forbrugerne opdager noget mistænkeligt omkring deres hus, og så er det vigtigt, at de giver os et tip. Det skete i denne forbindelse, og det er vi rigtig glade for, siger driftsleder ved Skørping Varmeværk, Martin Christensen.

Efter at lækken blev fundet og repareret omkring torsdag middag, taber varmeværket nu mellem 10 og 12 kubikmeter i døgnet. Det er ikke som følge af et konkret brud på ledningsnettet, som det var tilfældet torsdag, men en del mindre utætheder, som varmeværket hele tiden arbejder på at finde og få udbedret.

- Vi ved, at i har problemer flere steder, og når vejret bliver til det skal vi have lavet en lufttermografi, hvor vi skal have et fly op for at undersøge ledningsnettet. De 10-12 kubikmeter, som vi mister lige nu er tl at håndtere, men det er selvfølgelig stadig for meget, siger Martin Christensen.