LIGE NU:

Lærke Møller til U-VM i Tyrkiet

ADH's talentfulde playmaker Lærke Møller er blandt ungdomslandstræner Heine Eriksen 16 udvalgte, der skal repræsentere de røde/hvide farver ved EM i Tyrkiet.

Det danske U-19/U-landshold har siden i lørdags været samlet i træningslejr i Frederikshavn, hvor det udover nogle fælles træningspas med Frederikshavn FOX's ligahold ligeledes er blevet til en træningskamp mod dem.

Lærke Møller har i længere tid døjet med en skulderskade, som her til det sidste har gjort hende tvivlsom deltager til EM der afvikles i Tyrkiet fra næste fredag. Det har heldigvis vist sig at Lærke Møller's skulder har haft det fint under samlingen og onsdag aften kunne landstræner Heine Eriksen fortælle hende at hun fik den 16 og sidste plads i truppen.

Lærke Møller er sammen med Horsens HK's Sabina Rasmussen og Team Tvis Holstebros Kristina "Mulle" Kristensen, trekløveret der skal klare playmakerpositionen ved den forestående EM.

Inden næste uges EM drager holdet torsdag morgen til Bollnäs i Sverige for at deltage i Scandinavian Open Championship, hvor modstanderne i weekenden er Norge, Island og Sverige.

Allerede tirsdag mødes holdet i idrættens hus i Brøndby, for torsdag at flyve til Izmir i Tyrkiet, hvor Litauen, Ungarn og værtsnationen Tyrkiet venter i indledende pulje.

Lærke Møller's deltagelse på U-landsholdet betyder så også at ADH cheftræner Leif Gautestad må set bort fra Lærke til næste uge træningslejr og turnering i Norge. Hun kommer først hjem fra EM mandag den 20. august og hun kommer dermed ikke til at spille træningskampe for ADH inden sæsonens første alvorlige styrkeprøve, som er pokalkampen den 22.
august mod Ikast Bording EH.