Foto: Per Frank Paulsen

Landejendom i Sindal brændt ned

Ingen kom til skade, da der natten til torsdag udbrød brand på en landejendom ved Sindal.

Nordjyllands Politi og beredskabet i Hjørring Kommune kom klokken 04.05 ud til en voldsom brand på Åsenhøjvej nord for Sindal.

- Anmelderen har set branden på afstand så der er allerede godt gang i ilden der, og da vores patrulje kommer frem er ejendommen overtændt, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Michael Hæstrup.

- Og da de kørte igen, var branden ikke slukket endnu, fortsætter han.

Ilden var løs i hele den lille ejendom, og torsdag morgen klokken 06.30 var beredskabet i Hjørring Kommune stadig på stedet.

- Vi vil være her og efterslukke branden i nogle timer endnu. Det er unødvendigt farligt at gå ind i ejendommen, så vi skal slukke det hele udefra, og så tager det bare længere tid, siger indsatsleder Jesper Ludvigsen.

Han fortæller, at der ikke står meget af ejendommen tilbage, og den forudsigelse kunne han næsten have gjort sig, da alarmen indløb.

- Det er et vidne, der ser det på afstand, og det gør han jo kun fordi tagkonstruktionen er faldet sammen og ilden står ud af huset, så der var altså godt gang i ilden, siger indsatslederen.

Vagtchef Michael Hæstrup fortæller at teknikere senere skal ind og undersøge årsagen til branden, men i rapporten står at en elradiator muligvis bærer skylden for branden.

Ejendommens ejer var ikke hjemme, da branden udbrød, og der er således kun skete materiel skade.