Landets billigste hus er dette - det ligger i Vrå. Foto: Danbolig Foto: Foto: Boliga

Landets billigste hus ligger i Vrå

For bare 75.000 kroner kan man erhverve sig et hus på 129 kvadratmeter, dog må man forudse, at der skal puttes en del penge i det til renovering.

Landets for tiden billigste villa ligger på Borupvej i Vrå. Prisen er blot 75.000 kroner, og huset tilhører kategorien "et håndværkertilbud".

Det er boligsiden Boliga, der har opgjort en liste over de billigste villaer, rækkerhuse, ejerlejligheder og fritidshuse, der for øjeblikket er til salg i hvert enkelt af Danmarks postdistrikter. Og selvom der er tale om de billigste boliger over hele linien er forskellen enorm. Forskellen på Danmarks billigste hus og det dyreste "billige" hus er hele 11.1 millioner. Det billigste hus i postdistrikt Frederiksberg C koster nemlig hele 11.250.000 kroner.

I Vrå findes landets absolut billigste hus, og det er Danbolig Hjørring, der har det til salg. I salgsopstillingen på nettet skriver mægleren blandt andet, at huset måske er bedst tjent til nedrivning, hvor man så kan opføre et nyt hus eller anvende den 1647m2 grund til et fristed eller lignende. 
Alternativt kan huset renoveres - her skal man dog regne med betydelige udgifter hertil. Villaen er beliggende få km udenfor Vrå i landlige omgivelser.

Boligen har været til salg i bare 36 dage, og kvadratmeterprisen er ifølge Boliga 91 pct. lavere end gennemsnittet for udbudsprisen på villaer i Vrå.

Se de danske byers billigste boliger her:

Villaer og rækkehuse : http://www.boliga.dk/statistik/2016-07-12/202/her-er-de-billigste-boliger-i-din-by

Ejerlejligheder: http://www.boliga.dk/statistik/2016-07-12/203/her-er-de-billigste-boliger-i-din-by

Fritidshuse: http://www.boliga.dk/statistik/2016-07-12/204/her-er-de-billigste-boliger-i-din-by