Her er landets billigste sommerhus. Det ligger i Nordjylland. Foto: Mæglerfirmaet Asger Larsen

Landets billigste sommerhus ligger i Nordjylland

Det suverænt billigste sommerhus ligger i Lendrup - 200 meter fra Limfjorden - og koster 135.000 kroner, oplyser Boliga.

Landets billigste sommerhus ligger på adressen Carlsbergvej i Lendrup cirka 200 meter fra Limfjorden. Det viser en opgørelse, som boligsiden Boliga, har foretaget.

Prisen er 135.000 kroner, og det er hele 29,3 millioner kroner mindre end landets dyreste. 

Der er umiddelbart heller ikke meget luksus over sommerhuset i Lendrup, der iøvrigt også er på lejet grund.  

Huset er 45 kvadratmeter stort, af ældre dato og trænger til en kærlig hånd, hvis man ikke er til det meget primitive ferieliv.

- Det er et meget gammelt hus, der ligger på en lejet grund. Det skal selvfølgelig give en lav pris, siger Asger Larsen, fra Mæglerfirmaet Asger Larsen, der har huset til salg.

- Men området fejler ikke noget. Huset ligger i et område, der hedder Klyngen, hvor der ligger mange huse på små grunde. Så miljøet er lidt som i en kolonihave med folk alle steder fra, siger han til Boliga.

Lidt primitivitet skal man derfor være beredt på - der er nemlig hverken installeret varme, el eller vand, selvom sidstnævnte dog findes på grunden.

Toilettet er heller ikke, som de fleste af os kender det fra vores hjem - her er nemlig tørkloset.

Til gengæld oplyser Mæglerfirmaet Asger Larsen i salgsannoncen, at der er gode toiletforhold lige i området, hvor der også er tennisbaner, købmand og badestrand.

Forskellen på dette - Danmarks billigste sommerhus - og landets dyreste er intet mindre end 29,3 millioner kr. og 241 kvadratmeter.

Selvom antallet af sommerhuse til salg i Danmark er rekord-højt for øjeblikket, er der ikke mange, der er udbudt til en pris i den absolut laveste ende.

Faktisk er der kun seks sommerhuse til salg til 150.000 kr. eller derunder i Danmark, oplyser Boliga.

Tilføjer man derimod et par nuller, er der i den modsatte ende 12 sommerhuse til salg over 15.000.000 kr.

Se sommerhuset her: 

http://www.boliga.dk/bolig/1180611/carlsbergvej_12_lendrup_9670_loegstoer