Landmænd meldt til politiet

Aalborg Kommune har meldt en række landmænd til politiet for at dyrke jorden for tæt på vandløb, men en af dem har svaret igen ved at melde kommunen til Politiet for brud på den samme lovgivning

Erik Hjorth fra Klarup har i følge Aalborg Kommune været for tæt på vandløbene med sin såmaskine. Kommunen mener nemlig at det er fiskevand med karper i vandløbene ved landmandens marker. Nu er Erik Hjorth er blevet meldt til politiet.

 

- Jeg mener, at kommunen kommer og truer med bål og brand, og så kører systemet. Så jeg mener, at det må være noget for noget, siger han til Tv2/Nord.

 

Derfor har Erik Hjort nu meldt Kommunen til politiet. Erik Hjorth mener ikke at vandløbet har været omfattet af reglerne om en bræmme på to meter, da der udelukkende løber vand fra kommunens rensningsanlæg i den lille bæk. Aalborg kommune har tilsyneladende heller ikke vidst det. For de renser bækken for slam hver år og lader det ligge på brinken, og det må de ikke hvis vandløbet er omfattet af reglerne om to meter bræmme.

 

Jørgen Evald fra Agri Nord ved at kommunen har anmeldt minimum fire landmænd indenfor de sidste måneder og han undrer sig over kommunens aggressive fremfærd.

Forsiden lige nu