LIGE NU:

Landsholdspillere betaler selv for VM

De danske kvindelandsholdspillere i floorball skal selv betale gildet, når de spiller VM i disse dage i Frederikshavn. Dansk Floorball Union mangler simpelthen penge

Når de danske spillere sætter sig til bords og får frokost mellem kampene til VM i Frederikshavn, så er det langt fra højtbelagt smørrebrød, som står på menuen. Spillerne skal nemlig selv betale hver 3.000 kroner for overhovedet at være med til VM.

- Jeg synes egentligt det er ok, da vi ikke er inde under Team Danmark, siger anføreren for det danske kvindelandshold, Jane Stubben, til TV2/NORD.

Det går ellers stærkt hos Dansk Floorball Union. Floorball er en af de hurtigst voksende idrætsgrene i Danmark lige for tiden, alligevel kniber det med de internationale resultater, derfor yder Team Danmark kun konsulentbistand til forbundet

- Vi er et lille forbund, så derfor er det nødvendigt med en egenbetaling fra spillerne for at få økonomien til at hænge sammen, siger formanden for Dansk Floorball Union, William Ehmsen, til TV2/NORD.

Der er tre ansatte hos Dansk Floorball Union. Derudover er resten af de mange hundrede personer, der er involveret i dansk floorball, frivillige, der giver forbundet en hjælpende hånd - helt for egen regning. Én af dem er Mona Aagaard, delegationsleder for kvindelandsholdet og næstformand i forbundet.

- Det er et stort arbejde, fordi det bygger på frivillighedsbasis. Jeg arbejder hundredvis af timer i fritiden for at hjælpe forbundet, siger Mona Aagaard til TV2/NORD.

Dansk Floorball Union tror og håber dog på, at de i fremtiden vil kunne overbevise Team Danmark om, at de er støtten værd.

- Hvis vi kan gå ud og få nogle gode resultater i verden, så tror jeg at vi kan opnå støtte fra Team Danmark, og det handler også om at kigge indad og blive dygtigere til i forbundet, at overbevise Team Danmark om at vi skal have støtte, siger formanden William Ehmsen til TV2/NORD.

20_percent

play Limfjordsrådet i desperat bøn: - Hjælp os med at opspore spøgelsesgarn

20210416-222157-L_27Mb

Slog alle rekorder: 1,5 millioner mennesker så Martin Jensens koncert fra toppen af AKKC

fokus.. på den russiske spion

Fokus: Nordjyske virksomheder skal forberede sig på spionage

Roman 110 procent dagpengesats

Midlertidig dagpengeordning får flere i uddannelse

20_percent

play Limfjordsrådet i desperat bøn: - Hjælp os med at opspore spøgelsesgarn

20210416-222157-L_27Mb

Slog alle rekorder: 1,5 millioner mennesker så Martin Jensens koncert fra toppen af AKKC

Til forsiden

Til forsiden