Landsstævne i Hjallerup

Celine Boddum Clausen fra Hjallerup med hesten San Rabino. Foto: Torben Larsen

Weekenden har budt på landsstævne i dressur i Hjallerup. Det var samtidig muligheden for et lokalt ungt talent, for at måle sig med de professionelle dressurryttere.

18-årige Celine Boddum Clausen deltager i landsstævnet på hesten San Rabino, og håber på en god dag, hvor makkerparret kan blande sig med de bedste.

- Jeg håber på at få den lidt mere afslappet, og så få nogle gode procenter og eventuelt komme lidt med op omkring placeringerne. Men det er et hårdt felt, siger Celine Boddum Clausen.

Hun er klassens yngste rytter. I dag er derfor chancen for at gøre det godt, og måske gøre sig bemærket hos landstræneren.

- Dem hun ridder mod her, det er både professionelle og amatører, der virkelig er vant til at ride. Det gør jo, at de har mange flere år på ryggraden, og er noget stærkere i det her felt og den her klasse, siger Michael Møller Flintrup, der til daglig træner Celine Boddum Clausen og San Rabino.

Da det bliver deres tur, begår Celine Boddum Clausen to fejl under programmet. De får bedømmelsen 65,3 procent, som er lidt mindre, end træneren og Celine Boddum Clausen havde forventet.

- Jeg er rigtig godt tilfreds med Rabino, og egentligt også okay tilfreds med det, jeg selv fik lavet. Men det var dumme fejl, siger Celine Boddum Clausen.

Sne betød i øvrigt at flere ryttere måtte undgå fra stævnet.

Forsiden lige nu