LIGE NU:

Lange liggetider i nordjyske kommuner

Tre nordjyske kommuner i top-10 over kommuner med længste udbudstider for villaer til salg.

Det kan vise sig meget svært at komme af med sin villa, hvis man er bosat Jammerbugt, Vesthimmerlands eller Læsø kommune. Alle tre er de på ejendomsmæglerkæden Homes top-10-liste over kommuner med længste gennemsnitlige udbudstider på villaer.

Af de tre nordjyske kommuner er det Læsø, der har den tvivlsomme ære at være topscorer med en gennemsnittelig udbudstid på 555 dage, hvilket rækker til en andenplads på landsplan. Vesthimmerlands og Jammerbugt tager en syvende og tiende plads med gennemsnitsudbudstider på henholdsvis 478 og 473 dage.

Fælles for alle tre kommuner er, at den gennemsnitlige udbudstid på villaer er steget i forhold til samme opgørelse for 2012.

Nordjylland er også repræsenteret på listen for længste gennemsnitlige udbudstider, når det kommer til ejerlejligheder. Her løber Brønderslev Kommune med førstepladsen, mens Jammerbugt indtager fjerdepladsen og Vesthimmerlands Kommune tager den sidste placering i top-10.

Der er ikke nogen nordjyske kommuner repræsenteret på top-10-listen, når det kommer til korteste gennemsnitlige udbudstider hverken for villaer eller ejerlejligheder.