Lars Rasmussen kritiserer spillere efter uafgjort

Den tidligere landsholdsspiller talte efter sin hjemmebanedebut for Vendsyssel Håndbold i skarpe vendinger om sine spillere.

Vendsyssel Håndbolds spillere kunne torsdag efter 60 minutter mod Bjerringbro glæde sig over at få uafgjort 32-32. Det gjorde klubbens nye træner, den tidligere landsholdspiller Lars Rasmussen dog ikke.

- Vi blev i perioder rundbarberet i Bjerringsbros simple angrebsspil, som de var gode til. Vi var stinkende ringe i forsvaret. Vi tacklede slet ikke, hvilket overrasker mig meget, for det var en del af vores taktik. Det skræmmer mig lidt, at vi var så lette at få gjort flade, at de bare kunne gå ind og skyde på os uafbrudt. Jeg tror ikke, vi lavede et tremeter i hele kampen, og det er ikke godt nok, sagde Lars Rasmussen til Kanal Frederikshavn, der måtte vente til 15 minutter efter slutfløjtet med at tale med Lars Rasmussen. Han skulle have tid til at fordøje kampen.

Vendsyssel holdt i kampen start en fast i en etmålsføring over Bjerringbro, men derfra handlede det om at hente ind på de hårde modstandere, der på flere tidspunkter var foran med fem mål.

- Pigerne viser moral, og det er jeg så stolt over og glad for. Det viser, at vi står sammen. En stor cadeau til pigerne, fordi de fightede sig til det ene point, der føles som en sejr, sagde Lars Rasmussen til Kanal Frederikshavn.

- Vi scorede 32 mål, men jeg er heller ikke tilfreds med hverken vores kontrafase eller etablerede angrebsspil. Vi er for anonyme og ikke aggressive nok, sluttede han til Kanal Frederikshavn.

TV2/Nord fulgte Lars Rasmussen og resten af holdet. Se med i Sporten på søndag og kom helt tæt på på den temperamentsfulde træner.