LIGE NU:

Lars Søndergaard om AaB: Det er et drømmejob for mig

Sønderjyskes cheftræner Lars Søndergaard ser frem til at overtage trænerjobbet i AaB. Det er hans drømmejob.

I Sønderjyske har fodboldtræner Lars Søndergaard været vant til at kæmpe for overlevelse i den nederste del af Superligaen.

Klubben har overrasket flere gange, hvor eksperter på forhånd havde dømt holdet til nedrykning. Men medaljer har der ikke været nogle af.

Nu skal Lars Søndergaard være cheftræner i AaB. Her er forventningerne, at han skal kæmpe i den anden ende af superligatabellen.

Det er formentlig årsagen til, at han kalder jobbet i AaB for sit drømmejob.

- Jeg vil gerne understrege, hvor glad jeg er og har været for mine snart fire år i Sønderjyske, og jeg ser frem til at gøre arbejdet færdigt med dem her i foråret, siger han i en pressemeddelelse fra AaB.

- Når det er sagt, så er det klart, at jeg er stolt af og glæder mig til mine nye udfordringer som cheftræner i AaB, som er et drømmejob for mig, konstaterer Lars Søndergaard videre.

AaB vandt DM-titlen i sidste sæson, men ligger lige nu på sjettepladsen i Alka Superligaen. Det er den placering, som han skal forbedre allerede i næste sæson.

- Jeg ser frem til sammen med den øvrige stab at være med til at tage AaB videre til næste step, og forhåbentlig kan vi sammen bygge videre på de seneste års dygtige arbejde, siger han.

Lars Søndergaard begynder i sit nye job, når klubben indleder forberedelserne til næste sæson.