Ledigheden falder i Frederikshavn

Ledigheden daler i Frederikshavn Kommune. Foto: TV2/Nord

Frederikshavn Erhvervsforening kunne til torsdagens generalforsamling glæde sig over positive tendenser og faldende ledighed, det skriver Kanal Frederikshavn.

Det var en optimistisk formand for Frederikshavn Erhvervsforening, det i går kunne fremføre sin beretning på foreningen generalforsamling.

Kaj Christensen pointerede, at det forgangne år har været kaotisk for erhvervsforeningen, blandt andet på grund af den pludselige lukning af Vestas i Skagen. Han nævnte yderligere, at finanskrisen stadig har et godt greb i mange virksomheder, men at der i år trods alt ses langt flere positive tendenser end sidste år.

Ledigheden toppede i Frederikshavn Kommune i foråret 2010 med cirka 9 procent, i dag er ledigheden nede på 7,1 procent.

Ifølge dagbladet Børsen er Frederikshavn Kommune i top ti over de kommuner i Danmark, hvor ledigheden i 2010 er faldet mest.

- Vi ved godt, at der stadig er virksomheder, der har det svært. Men kigger vi på tallene, er der en positiv udvikling, og vi fornemmer også, at der fra virksomhederne efter en periode med nedskæringer nu er en spirende interesse for at gå mere offensivt til værks igen, sagde formand Kaj Christensen i sin beretning torsdag aften.
 

 

Forsiden lige nu