LIGE NU:

Lemlæstet ukrainer nægtes erstatning

Den Sociale Ankestyrelse skal nu tage stilling til, om en 26-årig ukrainsk landbrugspraktikant skal have erstatning efter en arbejdsulykke i Nordjylland, der har kostet en del af finger, skriver Nyhedsbrevet 3F.

Ukraineren er kommet i klemme, fordi den landmand, han var i praktik hos, ulovligt lånte ham ud til en anden landmand, hvor han kom til skade. Men da han ikke har dokumentation for den ansættelse, kan Arbejdsskadestyrelsen ikke udbetale erstatning.

- Han er blevet fanget i systemet, fordi to hollandske landmænd dækker over hinanden. Landmændene har brudt reglerne ved både at bruge praktikanten på skift og forsømme at give ham et ansættelsesbevis.
Dermed kan Volodymyr ikke få sin retmæssige erstatning, siger Bjarne Hammer, faglig sekretær i juridisk sekretariat hos 3F Aalborg, til Nyhedsbrevet 3F.

- Vi forventer, at Den Sociale Ankestyrelse ændrer afgørelsen. I modsat fald overvejer vi at rejse sag mod Arbejdsskadestyrelsen, siger Bjarne Hammer, faglig sekretær i juridisk sekretariat hos 3F Aalborg.

Aron Pálmarsson

Nu er det officielt: Aron Pálmarsson skifter til Aalborg Håndbold

snus

play Op under læben: Snusforbrug er eksploderet i gymnasiet

231118 Thisted Bryghus nybyggeri

Thisted Bryghus skal være med i verdens største online ølsmagning med op til 60.000 deltagere

def_thumb,50_percent

play Musikken spiller på vaccinationscentrene

Aron Pálmarsson

Nu er det officielt: Aron Pálmarsson skifter til Aalborg Håndbold

snus

play Op under læben: Snusforbrug er eksploderet i gymnasiet

Til forsiden

Til forsiden