Lille Vildmosecentret sæsonåbnet

Lille Vildmosecentret sæsonåbnede med indvielse af en audioguide.

<b>Henning G. Jensen åbnede</b>
I skæret af forårssolens åbnede Lille Vildmosecentret for en ny sæson.
Borgmester i Aalborg Kommune Henning G. Jensen, stod lørdag for åbningen af den nye sæson.
Borgmesteren sagde i sin indvielsestale blandt andet, at han så frem til flere nye og spændende aktiviteter i Lille Vildmose, så den kan trække endnu flere gæster til.

<b>Tur i lokomotiv</b>
Herefter kørte han den første tur i lokomotivet, som er en del af projekt "Lille Vildmose banen", hvilket i nær fremtid gør det muligt for Lille Vildmosecentrets besøgende, at køre en vis strækning ud i Lille Vildmoseområdet.

<b>Rundvisning</b>
Som afslutning på borgmesterens visit i Lille Vildmosecentret, fik han præsenteret udstillingen ved centerleder Bo Gregersen.

<b>Audioguide</b>
Tidligere på dagen, var der præsentation af Lille Vildmosecentrets nye audioguide, som er formidling via mobiltelefon.
Tiltaget er et tilbud til Lille Vildmoses besøgende, som nu ved nogle standere i området kan ringe til et givet nummer, hvorefter man så kan få informationer om området umiddelbart hvor man befinder sig.

<b>Remisen i Dokkedal</b>
Ved frokosttid brød solen frem og borgmester Henning G. Jensen besøgte Remisen i Dokkedal, hvor lokomotivet LVB1 er blevet restaureret.

<b>Vildtkød og bisse</b>
Efter smagsprøver på vildtkød fra Lille Vildmose fortalte remisebisse Preben Gry om Remisens historie, hvorefter remisebisserne viste deres værksted og projekter frem.