LOGSTOR henter B&O-chef

Foto: Pressefoto

Henning Bejer Beck bliver CFO i Løgstør-virksomheden.

Fra 1. august vil rørvirksomheden LOGSTOR's CFO - økonomidirektør - hedde Henning Bejer Beck og ikke som hidtil Poul Erik Tofte.

Bejer Beck kommer fra en tilsvarende stilling hos B&O hvor han har været ansat siden 2010.Før han landede i Struer var han administrerende direktør i Genan Gruppen, der er verdens største virksomhed inden for genanvendelse af bildæk. Han har derudover ledererfaring fra LEGO, Bodum, Viborg Gruppen og Royal Greenland.

- Henning Bejer Becks professionelle erfaring taler for sig selv. Hans kompetencer er særdeles relevante for LOGSTOR. Hennings erfaring med at transformere virksomheder samt hans meget handlingsorienterede og operationelle tilgang til den finansielle del af stillingen vil være en værdifuld tilføjelse til virksomhedens ledelse, siger bestyrelsesformand Anders Thelin.

- Jeg er glad for at kunne ønske Henning Bejer Beck velkommen her i LOGSTOR, og jeg ser frem til at samarbejde med ham og vores engagerede og stolte medarbejdere om at løfte vores resultater og konkurrenceevne til det næste niveau. Hennings erfaring forener industriel indsigt og en dyb forståelse for at drive virksomhed i globale markeder. Han tilfører erfaring med hele værdikæden og stærke evner inden for økonomi og kapitalstruktur, og jeg er overbevist om, at han vil bidrage til udviklingen af vores forretning, supplerer CEO og President Yves Paletta.

Forsiden lige nu