LIGE NU:

Løkken-restaurant tvangslukket

På grund af dårlig hygiejne og madvarer, der er blevet opbevaret alt for varmt, er den kendte fiskerestaurant Strandpavillonen i Løkken blevet lukket med øjeblikkelig virkning af Fødevarekontrollen

Placeringen er der ikke noget galt med. Strandpavillionen ligger i den eftertragtede første klitrække i Løkken. Men indenfor står det skidt til. Stedet er blevet tvangslukket. På døren står "salg af fødevarer forbudt indtil videre" og gæsterne må gå forgæves.

- Jeg har det dårligt med det her. Det er rigtig ærgerligt, at vores kølerum er gået ned lige præcis, når Fødevarekontrollen har været her, siger Strandpavillionens bestyrer Jesper Drejer til TV2/NORD.

Den 25. juli er Fødevarekontrollen på rutine-besøg. Det bliver indskærpet, at der er for meget snavs, og at de letfordærvelige madvarer bliver opbevaret ved over 13 grader i et kølerum, der ikke virker. 14 dage senere er billedet det samme og restauranten bliver lukket omgående.

- Der har været forhøjet risiko for at gæsterne har kunnet pådrage sig en maveinfektion, hvorfor vi har valgt at lukke stedet, siger Niels Jacob Lund, sektionsleder ved Fødevareregion Nord.

Bestyren hævder, at ingen er blevet syge efter et besøg på Strandpavillionen. De fiskeanretninger, der har været serveret har ikke fejlet noget, siger Jesper Drejer.

Det er uvist hvornår restauranten genåbner.

Se mere i TV2/NORD fredag kl. 19.30